Attrå Restaurant

Velkommen til Attrå Restaurant, hvor kulinarisk magi blir skapt av to mestere i sitt felt – Henrik Falkensten og Ola Kinserdal.

Attrå Restaurant: en lidenskapelig fusion av kulinarisk ekspertise

Velkommen til Attrå Restaurant, hvor kulinarisk magi blir skapt av to mestere i sitt felt – Henrik Falkensten og Ola Kinserdal.

Om oss

Henrik Falkensten bringer med seg erfaringen som tidligere kjøkkensjef på en Michelin-prisbelønt restaurant samt triumfen som OL-vinner med Kokkelandslaget. Han er en allsidig ekspert, utdannet som kokk, konditor og vinkelner.

Ola Kinserdal, vår kulinariske kunstner, har nylig bidratt til den gastronomiske opplevelsen ved Restaurant Frantzen, som har blitt hedret med 3 Michelin-stjerner. Tidligere har han også imponert som kjøkkensjef ved Generasjonsbaren.

Les mer om oss.

"Attrå"

Hva betyr egentlig «Attrå»? For oss representerer det ikke bare en lengsel eller begjær; det er symbolet på en dyp, nesten lidenskapelig form for ønske. Det kan være knyttet til alt fra fysiske objekter til emosjonelle lengsler, og hos Attrå Restaurant gjenspeiler dette vårt intense ønske om å levere kulinariske opplevelser som går utover forventningene.

Bli med oss på en reise gjennom smak og nytelse, der hver rett er et kunstverk skapt av lidenskap og ekspertise. Velkommen til Attrå, hvor dine ønsker møter virkeligheten på tallerkenen.

Meny